30 September 2020

Eerste afgestudeerde thuisbezorgers aan de slag voor TSN Groen

De eerste lichting thuisbezorgers van The Super Nice People slaagden vorige week in De Utrechtse Lik voor hun training ‘Bewustzijn, inzicht en reflectie’. Met hun nieuwe skills gaan zij van elke bezorging een ultiem prettige ervaring maken. De net afgestudeerde thuisbezorgers gaan deze week aan de slag voor de TSN Groep. Meer specifiek voor TSN Groen, de duurzame tak van de vervoerder die grotere pakketten distribueert, zoals bankstellen van Ikea, maar ook kleinere pakketjes. Net zoals wij gaat TSN directeur Andries Vlot voor CO2 neutrale logistiek, de beste klantbeleving en duurzame relaties met bezorgers!

Vanaf nu bezorgt The Super Nice People dus aandacht in een TSN Groep-jasje. De prettige persoonlijke contact-ervaring, waaraan online shoppers behoefte hebben in een verder kaal, onpersoonlijk e-commerce traject.

TSN-TSNP-in-tekst-header

TSNP en TSN Groep vinden elkaar in duurzame thuisbezorging

Ook TSN Groen zoekt een duurzame verbintenis met bezorgers. Als detacheerder specifiek voor thuisbezorgers, investeren we maximaal in onze mensen, we onderzoeken waar ze goed in zijn, we trainen en coachen hen. Ultieme klantvriendelijkheid maakt van elke bestelde koelkast een betere koelkast, omdat-ie met liefde, aandacht, kennis en kunde wordt bezorgd. Daarnaast recyclen we verpakkingen. En werken we hard aan 100% CO2-neutraal bezorgen.

Samen met TSN gaan we voor de beste, meest groene klantervaring.

Dat begint in het gasloze distributiecentrum van TSN, rolt door via het elektrische wagenpark van TSN tot op de stoep waar een TSNP-getrainde thuisbezorger de klant verrast mijn zijn/haar empathische hulpvaardigheid. Zo maken we van thuisbezorgen het mooiste vak dat er is!

 

Ook samenwerken? Leuk! Neem contact op!

Alle posts