Heel veel verschillende bezorgjobs

Kun jij bij ons je ei kwijt?

Thuisbezorgen wordt vaak als één baan gezien, maar er zijn best grote verschillen in jobs. En dat is fijn, want iedereen is anders. Bij ons kun je je op veel verschillende manieren inzetten. Het is maar net hoe jíj het beste uit de verf komt!

De emissievrije bakfiets thuisbezorger

In de grotere steden draag jij je steentje bij door zonder CO2 uitstoot mensen blij te maken met hun kleinere bestellingen. Big fiets, big smile.

De tot in de koelkast thuisbezorger

Lekker toch als mensen jou vertrouwen in hun huis en jij hen het boodschappengedoe uit handen kunt nemen. Zij blij met jou en hun kids krijgen weer meer papa en mama tijd.

De all by myself thuisbezorger

Het liefst lekker alleen op de wagen met je playlist op snoeihard? Jij bezorgt kleine bestellingen tot aan de voordeur. Music on, you’re on!

De specialistische thuisbezorger

Vind je het fijn om je in te zetten voor de vitale sector? Dan zal de zorg blij zijn met de medische hulpmiddelen en medicijnen die jij hen bezorgt. Soms ook met een tijdslot.

De voedselbank thuisbezorger

Help jij ook zo graag mensen die hulp nodig hebben? The Super Nice People helpt de voedselbank door voedselpakketten thuis af te leveren. Dat doen we helemaal gratis omdat we dat gewoon super goed vinden.

De XXL duo
thuisbezorgers

Vind je het heerlijk om samen met een leuke collega omvangrijkere bestellingen te bezorgen, mensen te verbazen met jullie power en full-service aflever en montage- skills? Hard werken, hard lachen.

De 1e klas monteur/thuisbezorger

Wij leren je alle benodigde skills om een echte professional te worden. En als jij zo’n professional al bent, dan word jij die enthousiaste hoofdmonteur waar je collega’s het vak graag van leren

Ja, ik wil de leukste job

Weet jij al precies welk bezorgwerk je wilt? Of ga je nog ontdekken wat jouw kracht is? Wij helpen je uit te vinden wat jij allemaal in je hebt. Belangrijk dat je lol in je werk hebt. Voor jezelf. Maar ook voor onze klanten.

Check onze openstaande vacatures en solliciteer meteen!

Bekijk de jobs

whatsapp Eerst Appen? +31 85 073 2800

@thesupernicepeople

Heb je nog vragen?

 • Betaalt TSNP mijn rijbewijs?

  We willen je graag helpen met je ontwikkeling, dus ja: dat doen we. Neem vooral contact op, dan leggen we je uit hoe dat precies werkt.

 • Betaalt TSNP mijn sport abonnement?

  We helpen je graag je conditie op peil te houden, dus ja: dat doen we. Neem vooral contact op, dan leggen we je uit hoe zo’n fitness-abonnement van de zaak precies werkt.

 • Hoe oud moet ik zijn om bij TSNP te werken?

  Vanaf 17 jaar ben je meer dan welkom.

 • Hoeveel uur mag ik bij TSNP werken?

  Er is werk genoeg 😉 Zodra je begint, gaan we je trainen en delen we graag onze ervaringen met je. Natuurlijk op onze kosten. Fijn als we die trainingstijden op elkaar af kunnen stemmen. We zijn verder heel flexibel en je kunt werken wanneer en zoveel je wilt; van 1,5 dag tot fulltime.

 • Kan ik ook in het weekend of ’s avonds werken?

  We bezorgen 7 dagen per week. En we maken mensen regelmatig juist heel blij met bezorging in de avonduren. Dus geef vooral aan wanneer je graag werkt. Er is zoveel mogelijk.

 • Kan ik zonder rijbewijs bij jullie werken?

  Jazeker, je bent welkom vanaf 17 jaar. We helpen je zelfs je rijbewijs te halen. Soms betalen we dat helemaal.

 • Kunnen mijn vrienden ook bij TSNP werken?

  Als ze net zo goed zijn als jij? Natuurlijk en graag. We zijn benieuwd naar ieders interesses en vaardigheden. En stel dat jullie ‘professioneel” ook matchen, dan kunnen jullie lekker samen op pad.

 • Mag ik mijn fooien zelf houden?

  Wat ons betreft wel. Maar sommige van onze opdrachtgevers hebben eigen regels. Het kan het zijn dat die afwijken en dat je je fooi deelt met collega’s.

 • Hoe zit dat bij jullie qua vast dienstverband of ZZP?

  Bezorgen is geen klusje maar een vak apart. Wij geloven dat we met een vast team beter kunnen inspelen op de gewenste kwaliteit van onze klanten. Het verschil tussen prima of de beste zijn, zit ‘m namelijk in details. Door mensen stap voor stap te begeleiden in het werk en de samenwerking met onze klanten, zorgen we ervoor dat iedereen weet wat een goede bezorging nodig heeft. En (nog belangrijker) hoe wij de klant van de klant die specifieke service kunnen bieden waar zij blij van worden. Vandaar dus dat vaste dienstverband.

 • Waar in het land zit TSNP?

  TSNP is een landelijke thuisbezorgservice. We zijn net gestart en bouwen onze dienstverlening op per regio. We zijn begonnen in de regio Utrecht. Maar hé, watch us grow.

 • Waarin traint TSNP?

  We leren je wat belangrijk is in de omgang met mensen. Wat mensen van jou verwachten en wat jij van mensen kunt verwachten. Daarnaast kun je technische vaardigheden leren. Als je wilt compleet met certificaat. Maar ook gewoon handige skills waar je de rest van je leven iets aan hebt. Praktische tips, leuke trucjes. Allemaal niet moeilijk, wel leuk. Wil jij monteur worden? Of installateur? Neem vooral contact op.

 • Wat bezorgt TSNP?

  TSNP bezorgt aandacht. En de bestellingen, natuurlijk. Wij doen met z’n allen net even dat stapje extra. Brengen de bezorging tot in die kleine zolderkamer of tot in de keuken als dat handig voor de klant is. Geven met plezier een kleine instructie, installeren of monteren als dat nodig is. Denk bij onze type bestellingen bijvoorbeeld aan boodschappen, medicijnen, meubels, wit- en bruingoed, fietsen, zorghulpmiddelen.

 • Wat is het doel van TSNP

  Wij willen de wereld een beetje leuker maken. En dat kan, volgens ons, met een prettige dosis aandacht en enthousiasme. Die prettige aandacht gaan we ook aan jou geven. En je dacht het al: we verwachten dat jij die ook weer aan jouw bezorgklanten geeft. Daar helpen we je bij hoor. Met coaching en trainingen.

 • Wat is Super Nice

  Dat ben jij. Dat zijn wij, met zijn allen. Een club goeie mensen die het leuk vindt om anderen prettig en professioneel te helpen met hun bestellingen. Leuke mensen die hun werk met hart en ziel doen. Net even dat stapje extra zetten. Omdat dat gewoon in hun aard zit.

 • Wat verdien ik bij TSNP?

  Dat ligt aan je leeftijd en ervaring. Ja lekker, nu weet je nog niets.
  Oké, een voorbeeld: als je al een tijdje bij ons in dienst bent, dan lopen je verdiensten zo maar op tot een gemiddelde van 100 euro per dag.

 • Zijn de trainingen gratis?

  Jazeker. Kwaliteit en betrokkenheid zijn onderdeel van onze Super Nice People filosofie. Dus pak je kans, ontwikkel jezelf gratis en help ons met zijn allen Super Nice te zijn.