het leukste werk

Join The Super Nice People!

Kom als bezorger ons team in Amersfoort, Bleijswijk, Delft, Drachten, Haarlem, Utrecht of Schiphol/Rozenburg versterken. Weet jij al precies welk bezorgwerk je wilt? Of ga je nog ontdekken wat jouw kracht is? Wij helpen je uit te vinden wat jij allemaal in je hebt. Belangrijk dat je lol in je werk hebt. Voor jezelf. Maar ook voor onze klanten.

Check onze vacatures!

Werken wanneer jij wilt

Wij willen graag dat je je bij ons thuis voelt. En dat je je op je werk (en op je privé) focust. Je mag zelf je uren bepalen. 8 uur? 16 uur? Top!

Geen ZZP-gezeur

Geen BTW aangiftes, geen admin in je avonduren; hallo relaxt dienstverband. Jij bent een held voor je klanten en pakt gemiddeld 100 euro per dag.

King of the road (or not)

Nog geen rijbewijs? Wij maken je king of queen of the road. Of installateur. Of monteur. Wat jij wilt en wat het beste bij jou past. Natuurlijk op onze kosten.

een stapje extra

Super Nice

Om te beginnen moet je een beetje gevoel voor mensen hebben. Zij kennen jou niet. Jij hen niet. En toch kom je bij hen over de vloer. Don’t worry, dat leren we je. Daarnaast is het fijn als je bijvoorbeeld als meubelbezorger de poten onder een tafel kunt monteren. Of weet hoe je water of elektra af kunt sluiten. Als een echte pro, zeg maar. Ook dat leren we je. Als je dat leuk vindt, tenminste. Ten derde: je moet mensen graag willen helpen; een stapje extra willen zetten. En nee, dat leren we je niet; dat moet je in je hebben.

funtime

Hard werken, hard lachen

Werken is leuk, maar fun time is minstens zo belangrijk. Samen lekker een biertje pakken in THE SUPER NICE BARN bijvoorbeeld, of een potje poolen. Een blij mens in een blij lijf levert top-service!

Jij bent de motor

Blij, maar no softies

Wij houden van blije eieren. Niet dat we van die softies zijn; we weten gewoon dat blije mensen aardiger en betere bezorgers zijn. Sterker nog: ze zijn de motor van een betere samenleving. Dat vinden we belangrijk en daarin willen we graag investeren. Dus onderzoeken we eerst wat mensen leuk vinden om te doen. En trainen/coachen we hen vervolgens op onze kosten. We zien daarnaast hoeveel energie mensen krijgen van sport en festivals. Dus ook daar gaan we voor. Leuk als je daarin mee wilt denken.

whatsapp Eerst Appen? +31 85 073 2800

@thesupernicepeople

Heb je nog vragen?

 • Betaalt TSNP mijn sport abonnement?

  We helpen je graag je conditie op peil te houden, dus ja: dat doen we. Neem vooral contact op, dan leggen we je uit hoe zo’n fitness-abonnement van de zaak precies werkt.

 • Hoe oud moet ik zijn om bij TSNP te werken?

  Vanaf 17 jaar ben je meer dan welkom.

 • Hoeveel uur mag ik bij TSNP werken?

  Er is werk genoeg 😉 Zodra je begint, gaan we je trainen en delen we graag onze ervaringen met je. Natuurlijk op onze kosten. Fijn als we die trainingstijden op elkaar af kunnen stemmen. We zijn verder heel flexibel en je kunt werken wanneer en zoveel je wilt; van 1,5 dag tot fulltime.

 • Kan ik ook in het weekend of ’s avonds werken?

  We bezorgen 7 dagen per week. En we maken mensen regelmatig juist heel blij met bezorging in de avonduren. Dus geef vooral aan wanneer je graag werkt. Er is zoveel mogelijk.

 • Kan ik zonder rijbewijs bij jullie werken?

  Jazeker, je bent welkom vanaf 17 jaar. We helpen je zelfs je rijbewijs te halen. Soms betalen we dat helemaal.

 • Mag ik mijn fooien zelf houden?

  Wat ons betreft wel. Maar sommige van onze opdrachtgevers hebben eigen regels. Het kan het zijn dat die afwijken en dat je je fooi deelt met collega’s.

 • Hoe zit dat bij jullie qua vast dienstverband of ZZP?

  Bezorgen is geen klusje maar een vak apart. Wij geloven dat we met een vast team beter kunnen inspelen op de gewenste kwaliteit van onze klanten. Het verschil tussen prima of de beste zijn, zit ‘m namelijk in details. Door mensen stap voor stap te begeleiden in het werk en de samenwerking met onze klanten, zorgen we ervoor dat iedereen weet wat een goede bezorging nodig heeft. En (nog belangrijker) hoe wij de klant van de klant die specifieke service kunnen bieden waar zij blij van worden. Vandaar dus dat vaste dienstverband.

 • Waar in het land zit TSNP?

  TSNP is een landelijke thuisbezorgservice. We zijn net gestart en bouwen onze dienstverlening op per regio. We zijn begonnen in de regio Utrecht. Maar hé, watch us grow.

 • Wat bezorgt TSNP?

  TSNP bezorgt aandacht. En de bestellingen, natuurlijk. Wij doen met z’n allen net even dat stapje extra. Brengen de bezorging tot in die kleine zolderkamer of tot in de keuken als dat handig voor de klant is. Geven met plezier een kleine instructie, installeren of monteren als dat nodig is. Denk bij onze type bestellingen bijvoorbeeld aan boodschappen, medicijnen, meubels, wit- en bruingoed, fietsen, zorghulpmiddelen.

 • Wat verdien ik bij TSNP?

  Dat ligt aan je leeftijd en ervaring. Ja lekker, nu weet je nog niets.
  Oké, een voorbeeld: als je al een tijdje bij ons in dienst bent, dan lopen je verdiensten zo maar op tot een gemiddelde van 100 euro per dag.

 • Betaalt TSNP mijn rijbewijs?

  We willen je graag helpen met je ontwikkeling, dus ja: dat doen we. Neem vooral contact op, dan leggen we je uit hoe dat precies werkt.

 • Kunnen mijn vrienden ook bij TSNP werken?

  Als ze net zo goed zijn als jij? Natuurlijk en graag. We zijn benieuwd naar ieders interesses en vaardigheden. En stel dat jullie ‘professioneel” ook matchen, dan kunnen jullie lekker samen op pad.

 • Waarin traint TSNP?

  We leren je wat belangrijk is in de omgang met mensen. Wat mensen van jou verwachten en wat jij van mensen kunt verwachten. Daarnaast kun je technische vaardigheden leren. Als je wilt compleet met certificaat. Maar ook gewoon handige skills waar je de rest van je leven iets aan hebt. Praktische tips, leuke trucjes. Allemaal niet moeilijk, wel leuk. Wil jij monteur worden? Of installateur? Neem vooral contact op.

 • Wat is Super Nice

  Dat ben jij. Dat zijn wij, met zijn allen. Een club goeie mensen die het leuk vindt om anderen prettig en professioneel te helpen met hun bestellingen. Leuke mensen die hun werk met hart en ziel doen. Net even dat stapje extra zetten. Omdat dat gewoon in hun aard zit.

 • Zijn de trainingen gratis?

  Jazeker. Kwaliteit en betrokkenheid zijn onderdeel van onze Super Nice People filosofie. Dus pak je kans, ontwikkel jezelf gratis en help ons met zijn allen Super Nice te zijn.

 • Wat is het doel van TSNP

  Wij willen de wereld een beetje leuker maken. En dat kan, volgens ons, met een prettige dosis aandacht en enthousiasme. Die prettige aandacht gaan we ook aan jou geven. En je dacht het al: we verwachten dat jij die ook weer aan jouw bezorgklanten geeft. Daar helpen we je bij hoor. Met coaching en trainingen.

The Super Nice People