Veelgestelde vragen

 • Wat is het doel van TSNP

  Wij willen de wereld een beetje leuker maken. En dat kan, volgens ons, met een prettige dosis aandacht en enthousiasme. Die prettige aandacht gaan we ook aan jou geven. En je dacht het al: we verwachten dat jij die ook weer aan jouw bezorgklanten geeft. Daar helpen we je bij hoor. Met coaching en trainingen.

 • Wat is Super Nice

  Dat ben jij. Dat zijn wij, met zijn allen. Een club goeie mensen die het leuk vindt om anderen prettig en professioneel te helpen met hun bestellingen. Leuke mensen die hun werk met hart en ziel doen. Net even dat stapje extra zetten. Omdat dat gewoon in hun aard zit.

 • Hoe zit dat bij jullie qua vast dienstverband of ZZP?

  Bezorgen is geen klusje maar een vak apart. Wij geloven dat we met een vast team beter kunnen inspelen op de gewenste kwaliteit van onze klanten. Het verschil tussen prima of de beste zijn, zit ‘m namelijk in details. Door mensen stap voor stap te begeleiden in het werk en de samenwerking met onze klanten, zorgen we ervoor dat iedereen weet wat een goede bezorging nodig heeft. En (nog belangrijker) hoe wij de klant van de klant die specifieke service kunnen bieden waar zij blij van worden. Vandaar dus dat vaste dienstverband.

 • Wat bezorgt TSNP?

  TSNP bezorgt aandacht. En de bestellingen, natuurlijk. Wij doen met z’n allen net even dat stapje extra. Brengen de bezorging tot in die kleine zolderkamer of tot in de keuken als dat handig voor de klant is. Geven met plezier een kleine instructie, installeren of monteren als dat nodig is. Denk bij onze type bestellingen bijvoorbeeld aan boodschappen, medicijnen, meubels, wit- en bruingoed, fietsen, zorghulpmiddelen.

 • Waar in het land zit TSNP?

  TSNP is een landelijke thuisbezorgservice. We zijn net gestart en bouwen onze dienstverlening op per regio. We zijn begonnen in de regio Utrecht. Maar hé, watch us grow.

 • Waarin traint TSNP?

  We leren je wat belangrijk is in de omgang met mensen. Wat mensen van jou verwachten en wat jij van mensen kunt verwachten. Daarnaast kun je technische vaardigheden leren. Als je wilt compleet met certificaat. Maar ook gewoon handige skills waar je de rest van je leven iets aan hebt. Praktische tips, leuke trucjes. Allemaal niet moeilijk, wel leuk. Wil jij monteur worden? Of installateur? Neem vooral contact op.

 • Kan ik ook in het weekend of ’s avonds werken?

  We bezorgen 7 dagen per week. En we maken mensen regelmatig juist heel blij met bezorging in de avonduren. Dus geef vooral aan wanneer je graag werkt. Er is zoveel mogelijk.

 • Wat verdien ik bij TSNP?

  Dat ligt aan je leeftijd en ervaring. Ja lekker, nu weet je nog niets.
  Oké, een voorbeeld: als je al een tijdje bij ons in dienst bent, dan lopen je verdiensten zo maar op tot een gemiddelde van 100 euro per dag.

 • Hoeveel uur mag ik bij TSNP werken?

  Er is werk genoeg 😉 Zodra je begint, gaan we je trainen en delen we graag onze ervaringen met je. Natuurlijk op onze kosten. Fijn als we die trainingstijden op elkaar af kunnen stemmen. We zijn verder heel flexibel en je kunt werken wanneer en zoveel je wilt; van 1,5 dag tot fulltime.

 • Kan ik zonder rijbewijs bij jullie werken?

  Jazeker, je bent welkom vanaf 17 jaar. We helpen je zelfs je rijbewijs te halen. Soms betalen we dat helemaal.

 • Hoe oud moet ik zijn om bij TSNP te werken?

  Vanaf 17 jaar ben je meer dan welkom.

 • Mag ik mijn fooien zelf houden?

  Wat ons betreft wel. Maar sommige van onze opdrachtgevers hebben eigen regels. Het kan het zijn dat die afwijken en dat je je fooi deelt met collega’s.

 • Partnership

  Wij gaan voor perfectie in onze dienstverlening. En dus moeten we haarfijn begrijpen wie onze opdrachtgevers is en wat zijn/haar doelstelling is. Daar trainen we onze thuisbezorgers op. Zij zorgen onderweg en aan de deur voor de ultieme customer experience. Het ideale thuisbezorgtraject inclusief track & trace-techniek, specifieke op maat werk instructies, etc. Het resultaat: een blije klant.

 • Waarom kan TSNP meer kwaliteit bieden?

  Perfecte thuisbezorgers detacheren: dat is onze core business. We trainen en coachen onze thuisbezorgers tot ze tot de beste thuisbezorgers van Nederland horen. Onze trainingen gaan over betrokkenheid, technische toepassingen, etiquette, empathie,  persoonlijke ontwikkeling, enz.

 • Hoezo is TSNP een oplossing voor mijn flexibiliteit?

  In het retail-landschap en in e-commerce loopt de beschikbare capaciteit zelden gelijk op met de vraag. TSNP is de flexibele schil die dit probleem oplost. Inzetbaar waar en wanneer u er behoefte aan heeft. Met altijd de zekerheid van de hoogwaardige service! En als u dat wilt, nemen we de volledige personele bezetting over. Geen zorgen meer over flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit!

 • Onze kennis van e-commerce?

  Tijdens 20 jaar ervaring in logistieke processen zagen we keer op keer hoe je in de e-commerce het verschil maakt bij de laatste schakel. Wij trainen en coachen de thuisbezorgers in dit laatste cruciale, persoonlijke contact. Als onze thuisbezorgers op pad gaan, zorgen ze voor een prettige ervaring en een tevreden klant. Als ambassadeurs van uw merk.

 • Hoe duurzaam werkt TSNP?

  We investeren vooral in mensen. Dat vinden wij al behoorlijk duurzaam! Daarnaast ondersteunen we ook de maatschappij in zijn geheel met ons MVO programma.

 • Kunnen mijn vrienden ook bij TSNP werken?

  Als ze net zo goed zijn als jij? Natuurlijk en graag. We zijn benieuwd naar ieders interesses en vaardigheden. En stel dat jullie ‘professioneel” ook matchen, dan kunnen jullie lekker samen op pad.

 • Doet TSNP aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?

  Wij willen de wereld een beetje leuker maken. Dat doen we door andere mensen zo prettig en professioneel mogelijk te helpen. Daarmee verdienen we met elkaar onze boterham. Maar sommige bedrijven of mensen zijn kwetsbaar en hebben een steuntje in de rug nodig. Die helpen we ook. Zoals de Voedselbank. Hun pakketten bezorgen we gratis.

 • Zijn de trainingen gratis?

  Jazeker. Kwaliteit en betrokkenheid zijn onderdeel van onze Super Nice People filosofie. Dus pak je kans, ontwikkel jezelf gratis en help ons met zijn allen Super Nice te zijn.

 • Betaalt TSNP mijn rijbewijs?

  We willen je graag helpen met je ontwikkeling, dus ja: dat doen we. Neem vooral contact op, dan leggen we je uit hoe dat precies werkt.

 • Heeft TSNP concurrerende tarieven?

  Ja. Onze focus ligt op kwaliteit. We durven daarnaast te stellen dat we financieel de meest aantrekkelijke en duurzame oplossing zijn in Nederland.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op

whatsapp Liever via WhatsApp? +31 85 073 2800