8 July 2021

The Super Nice People maakt professionaliseringsslag

Een jaar geleden stapten we met The Super Nice People in de logistieke markt als dé nieuwe detacheerder. Wow. Time flies when you’re having fun!

Kijken we terug, dan zien we groei, een hoop lol en duurzame verbintenissen met opdrachtgevers en bezorgers. Precies waar we naar op zoek waren. We mogen trots zijn op ons portfolio. En we behalen prachtige resultaten. Precies wat we klanten en de branche wilden bieden.

Gecertificeerd en wel

Na een jaar beloven dat we de beste en de leukste zijn in ons vak, kunnen we dat nu ook echt hard maken.

Met mooie NPS’en van klanten bijvoorbeeld. Neem de NPS van 90 voor TSN Groen, waar de markt 70 al excellent noemt. Met mooie cases, zoals die voor De Lokalist. Met een inmiddels verder uitgekristalliseerd dienstenpakket.

En – als kers op de taart – met bijbehorende kwalificaties. Voor de kenner: we mogen het SNA-keurmerk voeren, zijn volledig gecertificeerd: KIWA, NBBU, NEN 4400-1 en hebben zelfs onze NIWO vergunning. Blij mee. Want zo weten we zeker dat we op een goede basis verder bouwen.

Alle posts