In de praktijk: TSN Groen

TSN Groen: nieuwe bezorg-standaard – 100% duurzaam

TSN Groen heeft een missie: de meest duurzame meubel-distributeur van Europa worden. En ze zijn hard op weg. TSN Groen gaat voor een nieuwe standaard in de logistiek. Zeg maar gerust, logistiek 2.0. Qua wagenpark: 100% elektrisch. En qua service: de beste service, met een top-NPS. Cue voor The Super Nice People. Wij ontzorgen 100% op mensen, aansturing en KPI-controles.

 

“Wij scoren met The Super Nice People een NPS van 90, terwijl de business 70 al excellent noemt en bijna nooit voorkomt. Kun je nagaan.”

Andries Vlot | Directeur TSN Groen

De vraag

De beste klantbeleving; de hoogstmogelijke NPS; de soepelste last mile delivery. Service volgens een nieuwe gedroomde standaard: dat was de vraag van TSN Groen.

Solution: People Plus

Wij bieden TSN Groen next-level bezorgservice: precies de juiste mensen, trainingen (doorlopend on the job), continue aansturing, KPI-focus, -controles en -evaluaties.

People Plus voor TSN Groen

TSN Groen was er klaar voor: het elektrische wagenpark hing aan de stekker, de routes lagen uitgestippeld. The Super Nice People verzorgt het complete mens-element. Chauffeurs, bijrijders, team-leads… We denken mee: hoe bouw je een efficiënte route voor een elektrische bakwagen? Werkt immers heel anders dan op diesel… En sturen heel concreet op 3 heldere KPI’s: kwaliteit, tijdigheid en schades.

Lees hieronder hoe ons People Plus-pakket er voor TSN Groen uitziet:

1. Super Nice People + Super Nice Training

De beste mensen, gedetacheerd. Door ons geworven, geselecteerd en getraind op klanttevredenheid-skills. Steeds in de perfecte samenstelling voor precies die route en die klus. Altijd in de juiste duurzame TSN Groen-outfit, 100% up to date op wat er wanneer hoe en waarom gebeuren moet volgens TSN Groen’s customer journey. Sterke jongens die een bank precies op z’n plek zetten, verpakkingsmateriaal meenemen en dan hup, door met een kast voor op 3-hoog.

2. Super Nice Academy + Team Support + KPI Control

Trainen in theorie & praktijk

Onze bezorgers voor TSN Groen trainen we verder: in afwisselend theorie en praktijk komen alle aspecten van veiligheid, rijvaardigheid, psychologie, ergonomie en customer services aan de orde.

Heer in ‘t verkeer

Heer in het verkeer, strak de bocht in, schadevrij achteruit inparkeren, slim en veilig tillen en laden. Ownership op positie & planning, in control op registratie & informatie. Dus geen haperingen op de route, al het papier piekfijn in orde. Dat werk.

Continue toetsen

Maar ook: altijd uitstappen en meekijken bij een manoeuvre, alvast de bus rijklaar maken terwijl je collega afrondt met een klant. Oog voor de kleine dingen die het verschil maken. Op kwaliteit, tijdigheid en schade. Geen eenmalige training, maar continu toetsen. En continu vinger aan de pols op die 3 KPI’s.

Samen groeien

Onze teamlead houdt een oogje in het zeil; toetst; motiveert; evalueert; verzorgt de dagelijkse stand-up. En heel belangrijk: steunt bezorgers in hun ontwikkeling. Zo groeien zij, en de NPS van TSN Groen groeit mee.

Nu al v.a. 3 locaties

Constante NPS van +70

25 elektrische auto’s on the road

 

 

Interesse in detachering (plus) op maat?

Wij helpen jouw bedrijf graag groeien. Met mensen, maar ook aansturing en/of materieel.

We laten graag zien hoe: bekijk hier onze diensten.
Neem contact op, dan lichten we je die toe.

Neem contact op