THUISBEZORGER – Vast Dienstverband

WORD SUPER NICE THUISBEZORGER M/V
Gezellig, flexibel en mét doorgroei kansen. 

Word jij ook zo blij van goeie service?

Kom dan bij ons als gedetacheerde thuisbezorger in en rond Utrecht heel veel mensen gelukkig maken ?  Een super nice baan van tenminste 20 uur waarin je samen met een collega onderweg bent of juist liever solo met je playlist op 10? Waarin je lekker groen bezorgt op je bakfiets of op je elektrische bestelwagen? Jij mag het zeggen. Wij detacheren je daar waar jij matcht.

Wat je gaat bezorgen? Kleine pakketjes of medicijnen kan. Of juist meubels of koelkasten. Boodschappen en/of voedselpakketten kan ook. Ben je meer het type: steeds iets anders? Kunnen we regelen. We hebben veel leuke jobs en veel leuke en groene opdrachtgevers. Willen vooral graag alles horen over jouw interesses. Geheid dat we een bezorgbaan vinden of creëren, die past bij jouw wensen. Plus allerlei super nice trainingen, die je helpen te groeien in je baan en je bestaan.

Jouw zekerheden

 • Een fijn salaris op basis van je leeftijd en je ervaring. Ben je 21 met 1 jaar ervaring dan verdien je gemiddeld tussen de € 2000 en € 2400 bruto per maand (afhankelijk van toeslagen)
 • Een goede en veilige CAO
 • Een leuke baan van tenminste 20 uur tot 40 uur en fijne collega’s
 • Pensioenopbouw en natuurlijk vakantiegeld
 • 28,5 vakantiedagen waarvan 3,5 dag ADV

En je extra’s

 • Gratis sportabonnement waarmee je door heel NL kunt sporten ?
 • Gratis leuke trainingen (word je super nice van)
 • Overuren 130%, Zaterdag 150%
 • Fooi ?
 • Aandacht voor elkaar, leuke uitjes en veel gezelligheid

Wat wij belangrijk vinden

Jou! Je komt bij ons in vaste dienst en we gaan investeren in je. Via leuke trainingen die je helpen groeien, zowel persoonlijk als professioneel. En door simpelweg te luisteren naar wat jij belangrijk vindt in het leven. Daarnaast willen we een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu. En vinden we elkaar helpen de gewoonste zaak van de wereld.

Daarnaast

 • Je spreekt Nederlands
 • Je kunt Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgeven. Dat kan digitaal. Hulp nodig? Doen we.
 • Je hebt er zin in ?
 • Je bent in de buurt van Utrecht

Groeien?

Groei jij met ons mee? Via trainingen en praktijkervaring kun je je blijven ontwikkelen. Van bezorger tot bezorgbaas m/v, wat jij wilt. We stippelen het graag met je uit.

Enthousiast geworden?

JOIN THE SUPER NICE PEOPLE, meld je nu aan!

ps. meer op zoek naar een bijbaan? Check dan deze vacature!
High value / medical driver

Je bezorgt waardevolle zendingen waaronder medicijnen op vaste routes door Nederland. Jij bent enthousiast en empathisch, wij leren je alle skills.

Furniture driver

Je bezorgt woonaccessoires en meubels door het hele land. Zowel solo als met zijn tweeën. Ben je enthousiast maar heb je geen ervaring ? Geen probleem: je start als bijrijder en wij leren je de kneepjes van het vak.

Bikedriver

Je bezorgt kleine pakketjes met de bakfiets in en rond de stad. Je maakt de hele buurt blij met je super nice benadering.

The Super Nice People

Heb je nog vragen?

 • Betaalt TSNP mijn rijbewijs?

  We willen je graag helpen met je ontwikkeling, dus ja: dat doen we. Neem vooral contact op, dan leggen we je uit hoe dat precies werkt.

 • Betaalt TSNP mijn sport abonnement?

  We helpen je graag je conditie op peil te houden, dus ja: dat doen we. Neem vooral contact op, dan leggen we je uit hoe zo’n fitness-abonnement van de zaak precies werkt.

 • Hoe oud moet ik zijn om bij TSNP te werken?

  Vanaf 17 jaar ben je meer dan welkom.

 • Hoe zit dat bij jullie qua vast dienstverband of ZZP?

  Bezorgen is geen klusje maar een vak apart. Wij geloven dat we met een vast team beter kunnen inspelen op de gewenste kwaliteit van onze klanten. Het verschil tussen prima of de beste zijn, zit ‘m namelijk in details. Door mensen stap voor stap te begeleiden in het werk en de samenwerking met onze klanten, zorgen we ervoor dat iedereen weet wat een goede bezorging nodig heeft. En (nog belangrijker) hoe wij de klant van de klant die specifieke service kunnen bieden waar zij blij van worden. Vandaar dus dat vaste dienstverband.

 • Hoeveel uur mag ik bij TSNP werken?

  Er is werk genoeg 😉 Zodra je begint, gaan we je trainen en delen we graag onze ervaringen met je. Natuurlijk op onze kosten. Fijn als we die trainingstijden op elkaar af kunnen stemmen. We zijn verder heel flexibel en je kunt werken wanneer en zoveel je wilt; van 1,5 dag tot fulltime.

 • Hoezo is TSNP een oplossing voor mijn flexibiliteit?

  In het retail-landschap en in e-commerce loopt de beschikbare capaciteit zelden gelijk op met de vraag. TSNP is de flexibele schil die dit probleem oplost. Inzetbaar waar en wanneer u er behoefte aan heeft. Met altijd de zekerheid van de hoogwaardige service! En als u dat wilt, nemen we de volledige personele bezetting over. Geen zorgen meer over flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit!

 • Kan ik ook in het weekend of ’s avonds werken?

  We bezorgen 7 dagen per week. En we maken mensen regelmatig juist heel blij met bezorging in de avonduren. Dus geef vooral aan wanneer je graag werkt. Er is zoveel mogelijk.

 • Kan ik zonder rijbewijs bij jullie werken?

  Jazeker, je bent welkom vanaf 17 jaar. We helpen je zelfs je rijbewijs te halen. Soms betalen we dat helemaal.

 • Kunnen mijn vrienden ook bij TSNP werken?

  Als ze net zo goed zijn als jij? Natuurlijk en graag. We zijn benieuwd naar ieders interesses en vaardigheden. En stel dat jullie ‘professioneel” ook matchen, dan kunnen jullie lekker samen op pad.

 • Mag ik mijn fooien zelf houden?

  Wat ons betreft wel. Maar sommige van onze opdrachtgevers hebben eigen regels. Het kan het zijn dat die afwijken en dat je je fooi deelt met collega’s.

 • Waarin traint TSNP?

  We leren je wat belangrijk is in de omgang met mensen. Wat mensen van jou verwachten en wat jij van mensen kunt verwachten. Daarnaast kun je technische vaardigheden leren. Als je wilt compleet met certificaat. Maar ook gewoon handige skills waar je de rest van je leven iets aan hebt. Praktische tips, leuke trucjes. Allemaal niet moeilijk, wel leuk. Wil jij monteur worden? Of installateur? Neem vooral contact op.

 • Waar in het land zit TSNP?

  TSNP is een landelijke thuisbezorgservice. We zijn net gestart en bouwen onze dienstverlening op per regio. We zijn begonnen in de regio Utrecht. Maar hé, watch us grow.

 • Wat bezorgt TSNP?

  TSNP bezorgt aandacht. En de bestellingen, natuurlijk. Wij doen met z’n allen net even dat stapje extra. Brengen de bezorging tot in die kleine zolderkamer of tot in de keuken als dat handig voor de klant is. Geven met plezier een kleine instructie, installeren of monteren als dat nodig is. Denk bij onze type bestellingen bijvoorbeeld aan boodschappen, medicijnen, meubels, wit- en bruingoed, fietsen, zorghulpmiddelen.

 • Wat is Super Nice

  Dat ben jij. Dat zijn wij, met zijn allen. Een club goeie mensen die het leuk vindt om anderen prettig en professioneel te helpen met hun bestellingen. Leuke mensen die hun werk met hart en ziel doen. Net even dat stapje extra zetten. Omdat dat gewoon in hun aard zit.

 • Wat verdien ik bij TSNP?

  Dat ligt aan je leeftijd en ervaring. Ja lekker, nu weet je nog niets.
  Oké, een voorbeeld: als je al een tijdje bij ons in dienst bent, dan lopen je verdiensten zo maar op tot een gemiddelde van 100 euro per dag.

 • Zijn de trainingen gratis?

  Jazeker. Kwaliteit en betrokkenheid zijn onderdeel van onze Super Nice People filosofie. Dus pak je kans, ontwikkel jezelf gratis en help ons met zijn allen Super Nice te zijn.